Courgette ontbijtcake

Ingrediënten voor 1 portie:

  • 50 gram kastanjemeel
  • 1 theelepel psylliumvezels
  • 80 gram geraspte courgette
  • 1 theelepel kokosolie
  • 1 ei
  • 1 theelepel Ceylon kaneel
  • 30 gram rozijnen-geweld
  • 1 theelepel ahornsiroop
  • Snufje zeezout

Bereiding:

  1. Wel de rozijnen in een bakje water en giet af.
  2. Smelt de kokosolie
  3. Roer alle ingrediënten door elkaar.
  4. Verdeel het beslag in een vorm.
  5. Bak voor 30 – 40 minuten op 180 graden

De informatie op deze website is gratis, maar is niet kosteloos. Vond je het leuk en wil je me steunen?

Plan je Personal Training

Locatie in ‘s-Gravendeel

Strijensweg 109
3295 KN ‘s-Gravendeel

06 – 53 66 43 88

Email:

info@wijzijnfysio.nl

oefeningen knieartrose

Ontvang gratis het ebook: 3 oefeningen die ik nooit zou overslaan bij knieartrose

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief