Bart Goud

Ik ben Bart, sinds 2020 trotse eigenaar van de praktijk. Eind 2019 heeft Alex mij de kans gegeven de praktijk “Fysiotherapie Hoeksche Waard” over te nemen en die mogelijkheid heb ik, samen met mijn vrouw Nathalie, dankbaar aangenomen. 
Fysiotherapie is een belangrijk vak, serieus maar zeker ook gezellig. De perfecte afspraak is die waar mooie veranderingen hebben plaatsgevonden en gelachen is. Fysiotherapie voor mij is voornamelijk coachen, natuurlijk naast de standaard handelingen. Het lichaam en gedachten sturen zodat we nieuwe wenselijke resultaten in onze gezondheid zien. Er is een enorm positieve ontwikkeling gaande met het inzicht dat alle keuzes die we maken omtrent gezondheid met elkaar verband houden. Onze houding en beweging ( echt het domein van de fysiotherapeut ), maar ook bijvoorbeeld voeding, slaap en gedachten hebben allemaal een weerspiegeling op elkaar.  Omdat dit soms buiten het ‘beroepsprofiel’ van fysiotherapie valt, wordt coachen op levensplan komende jaren een nieuw pad dat ik naast fysiotherapie ga wandelen.

Fysiotherapeut - Bart

Opleidingen

Naast algemeen fysiotherapeut heb ik opleidingen gevolgd in onder andere:

  • dry needling
  • shockwave
  • echografie
  • mindfulness
  • taping
  • massage
  • training 
Wil je weten hoe ik je bijvoorbeeld kan helpen met bijvoorbeeld diabetes 
Fysiotherapeut - Karlijn

Karlijn Bleeker

Mijn naam is Karlijn en werk sinds juli 2016 in ‘s-Gravendeel. Ik ben enorm geïnteresseerd in het vak fysiotherapie, maar ook in jou als persoon. Daarom wil ik je dan ook oprecht helpen met alle tools en hulpmiddelen die ik in me heb, om het beste uit jezelf te halen. Met mijn kennis binnen het vak, veel enthousiasme en nog meer passie probeer ik je pijn en klachten te verminderen. Mede door middel van dry needling verhelp ik spierspanningen en met de juiste oefeningen zorg ik ervoor dat je beter beweegt zodat je ook in de toekomst minder kans hebt op blessures. Deze oefeningen zijn gebaseerd op Functional Patterns, waarvoor ik in 2017 een training in Seattle heb gevolgd. Dit zorgt ervoor dat ik je nog beter kan aansturen tijdens de trainingen in de zaal en jij dus nog functioneler kan trainen om je doelen te behalen. Iedereen heeft andere doelen, ik sta klaar om je daarin te ondersteunen en begeleiden. Samen werken en samenwerken: Want wijzijnfysio 🙂.

Stefan Andeweg

Na ruim twaalf jaar te hebben gewerkt in de personeelsbemiddeling, heb ik in 2016 mijn diploma Fysiotherapie behaald. Hierdoor kon in mijn interesse in de werking van het menselijk lichaam en sport combineren met mijn ervaring in het contact met mensen.

Ik vind het belangrijk om achter de oorzaak van de klacht te
komen. Om naar het totale plaatje te kijken en samen met jou te zoeken naar de oplossing. Samen bekijken we welke oefeningen werken en welke factoren je moet veranderen om tot een goed herstel te komen. In mijn behandeling gebruik ik een combinatie van massagetechnieken, dry needling, medical taping, functionele
oefentherapie
en een luisterend oor.

Zelf houd ik van hardlopen en probeer ik regelmatig mee te
doen aan een wedstrijd. Ik hoop ergens in de komende jaren mijn tweede marathon te lopen. In het weekend zijn we vaak op pad met onze voetballende kinderen en helpen we met het zondagsschoolwerk in onze kerk.

Hopelijk tot ziens bij wijzijnfysio!

Fysiotherapeut - Stefan

Kom jij hier te staan?

wijzijnfysio is op zoek naar nieuwe collega’s

Heb je interesse? bezoek de ‘werken bij’ pagina