Samen zijn wij fysio

Bart Goud

Ik ben Bart, sinds 2020 trotse eigenaar van de praktijk. 
Fysiotherapie is een belangrijk vak, serieus maar zeker ook gezellig. De perfecte afspraak is die waar mooie veranderingen hebben plaatsgevonden en gelachen is. Fysiotherapie voor mij is voornamelijk coachen, natuurlijk naast de standaard handelingen. Het lichaam en gedachten sturen zodat we nieuwe wenselijke resultaten in onze gezondheid zien. Er is een enorm positieve ontwikkeling gaande met het inzicht dat alle keuzes die we maken omtrent gezondheid met elkaar verband houden. Onze houding en het letterlijke bewegen ( echt het domein van de fysiotherapeut ), maar ook bijvoorbeeld voeding, slaap en gedachten het figuurlijke wat ons beweegt hebben allemaal een weerspiegeling op elkaar.  Omdat dit soms buiten het ‘beroepsprofiel’ van fysiotherapie valt, wordt coachen op levensplan komende jaren een nieuw pad dat ik naast fysiotherapie ga wandelen.

Stefan Andeweg

Na ruim twaalf jaar te hebben gewerkt in de personeelsbemiddeling, heb ik in 2016 mijn diploma Fysiotherapie behaald. Hierdoor kon in mijn interesse in de werking van het menselijk lichaam en sport combineren met mijn ervaring in het contact met mensen.

Ik vind het belangrijk om achter de oorzaak van de klacht te
komen. Om naar het totale plaatje te kijken en samen met jou te zoeken naar de oplossing. Samen bekijken we welke oefeningen werken en welke factoren je moet veranderen om tot een goed herstel te komen. In mijn behandeling gebruik ik een combinatie van massagetechnieken, dry needling, medical taping, functionele
oefentherapie
en een luisterend oor.

Zelf houd ik van hardlopen en probeer ik regelmatig mee te
doen aan een wedstrijd. Ik hoop ergens in de komende jaren mijn tweede marathon te lopen. In het weekend zijn we vaak op pad met onze voetballende kinderen en helpen we met het zondagsschoolwerk in onze kerk.

Hopelijk tot ziens bij wijzijnfysio!