Fysiotherapie - over ons

Welkom bij wijzijnfysio

Wie zijn wij?
Wijzijnfysio is een praktijk voor fysiotherapie en leefstijl coaching die sinds 2020 gevestigd is in het gebouw van FS Fitness in ’s-Gravendeel.

Onze missie is samenwerken naar een gezonder lijf
Wij staan voor op maat gemaakte fysiotherapie en een complete kijk. Bij ons draait het om de vraag: wat is de oorzaak? De therapeuten zijn professionals die samen met jou een plan creëren waar je zelf achter staat.  Het doel is jouw lichaam zichzelf weer te laten herstellen. Er schuilt in jou ook een (fysio)therapeut.

Zorg is een serieuze zaak, daarom is het voor ons belangrijk te werken in een prettige sfeer. Er is ook ruimte voor gezelligheid en een kletspraatje. Je kunt altijd aan de bar terecht voor een kop koffie of thee.

Bij ons bent u klant

Fysiotherapie is paramedische zorg. In de zorg praten we vaak over patiënten of cliënten. Ik spreek altijd over klanten, maar waarom? 

Daar is een heel kort antwoord op, dat zijn het ook. Wijzijnfysio is een bedrijf dat onder andere fysiotherapie verkoopt aan haar klanten.
In de zorg is de klant vaak niet degene die het product bepaalt. Trouwens ook niet vaak degene die het product betaalt. Alleen indirect via een te dure verplichte zorgverzekering. De specialist bepaalt, soms met jou, de inhoud, lengte en frequentie van je zorg traject. Het kan heel goed zijn dat dit helemaal niet aansluit op jouw verwachting en wat je wilt.
Ik ben van mening dat hier veel onvrede door ontstaat. Laten we dat veranderen.

Samenwerking

Met elkaar kun je meer bereiken. Daarom zetten we ons in voor een goede samenwerking met de fitnessinstructeurs van FS Fitness en massagetherapeuten.

Wij zijn bereikbaar voor collega’s zoals de huisartsen en specialisten in de regio, collega-fysiotherapiepraktijken en zorgverleners zoals massagetherapeuten.

En misschien wel zo belangrijk: we zijn eerlijk als we denken dat iemand anders je beter kan helpen dan wij.

Kijk op

Kijk op de website van Sportfront voor een PT sessie met Cas.

Kijk op Profundum als je meer wilt weten over het expertisecentrum voor specialistische bekken(bodem) gerelateerde zorg in de regio.

Kijk voor de beste ontspanning bij Termen Binnenmaas

Kijk op Physical Touch voor (sport)massages.