videoconsult Physiapp

Een videoconsult

Op deze pagina lees je hoe een videoconsult fysiotherapie werkt. 

Sinds de coronacrisis worden we steeds gedwongen flexibel te zijn en aanpassingen te maken. Een van die aanpassingen is om waar mogelijk een videoconsult te gebruiken in plaats van live contact.

Dit is meer dan een webcam gesprek. Wij maken gebruik van de software Physitrack. Dit is een veilige manier ( AVG ) om met elkaar te spreken. Er is een koppeling met ons dossiersoftware. Om op maat gemaakte oefenprogramma’s mee te geven gebruiken wij een gloednieuwe app genaamd PhysiApp. 

Met PhysiApp kunnen we individuele oefenvideo’s in HD-formaat meegeven met kristalheldere uitleg.
Je kunt PhysiApp volledig gratis downloaden in de App Store en Google Play Store of je programma op jouw computer bekijken. Je kunt herinneringen bekijken, een logboek bijhouden en zelfs overleggen met ons. 

Zo werken we samen aan je beste resultaat!

Je eerste afspraak

Ook in deze tijd een eerste afspraak fysiotherapie?

Voorlopig zijn de maatregelen tegen een te snelle verspreiding nog niet voorbij. Gelukkig hoef je niet te wachten tot de crisis over is voor je naar de fysiotherapeut kan. We kunnen de eerste afspraak via dit videoconsult doen. Aan de hand van de informatie van die afspraak maken we samen vervolg plannen.

Dit kan zijn met oefeningen, coaching en in de praktijk houden we rekening met de richtlijnen die zijn opgesteld.

videoconsult Physiapp

3 simpele stappen

Stap 1

We bellen, mailen of appen en maken een afspraak.

Dit kan zijn voor een eerste afspraak of een vervolg afspraak.

Stap 2

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail van de afspraak en een mail van Physitrack met een link om de app te downloaden. Hierin staat ook een code waarmee je kan inloggen in de app, zodat wij een veilige verbinding kunnen maken.

Stap 3

Bellen maar!

We hebben een videoconsult als: intake, therapie / coaching en eventueel een online oefenprogramma

klik hier voor meer instructies